Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Jozo Golemac

kriz_osmrtnicama

1955.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

JOZO (pok. Andrije) GOLEMAC
u nedjelju 30.10.2022. godine u 15.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 68. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 01.11.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „VRDI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.


POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga BRANKA; djeca: ALDIJANA sa suprugom IVOM, EMILIJA, BRANKO sa suprugom IRENOM, ANDRIJA sa vjerenicom DANIJELOM i ANA; sestre: MARA, JURKA i LUCA s obiteljima; obitelji pok. braće: VINKA, JAKOVA i MATE; šure: MARINKO, BRANIMIR i KARLO s obiteljima; svastike: IVANKA, ANITA i RENATA s obiteljima; obitelji: GOLEMAC, BLAŽEVIĆ, ANIČIĆ, MARIĆ, DUJMOVIĆ, AČKAR, POPADIĆ, BOŠNJAK, VRANJKOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/10/2022

error: