Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Jozo Marić - Joja

kriz_osmrtnicama

1945. - 2023.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11,26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat, svekar, punac, djed…

JOZO MARIĆ – JOJA

u subotu 11. ožujka 2023. u 20.30 sati nakon duže bolesti u svojoj 78. godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u ponedjeljak 13. ožujka 2023. god. u 15 sati ispred gradske mrtvačnice ŠIROKI BRIJEG. Ožalošćena rodbina primat će sućut u mrtvačnici od 14.15 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju JELKINOVAC u PROVU. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.

OŽALOŠĆENI:
supruga Božica; sin Kristijan; kćeri: Valentina i Silvana; brat Miljenko s obitelji; sestre: Zdenka i Zdravka s obiteljima; obitelji pok. sestara: Nevenke i Blagice; nevjesta Karolina; zetovi: Marinko i Ivo; unučad: Antonio sa suprugom Majom, Antonija, Luka i Niko; obitelji: Marić, Matijević, Patafta, Karačić, Bertsch, Ivanković, Lovrić, Bošnjak i Mandić te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

12/03/2023

error: