Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Jozo Zelenika – Valić

kriz_osmrtnicama

1947. - 2022.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, svekar, punac, djed, brat…

JOZO ZELENIKA – VALIĆ

u petak 21. listopada 2022. nakon duže bolesti u 76. godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u subotu 22. listopada 2022. u 14:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 13:15 sati. Pokop će se obaviti u Gracu na Novogradačkom groblju. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Zdravka; sinovi Franjo i Marko; kći Miljenka; nevjeste Ivana i Maja; zet Tihomir; unučad: Josip, Lovro, Marta, Diva, Ante, Dominik, Anamarija, Jure i Dario; sestre Iva i Mira s obiteljima; obitelj pok. brata Stanka; polubraća: Marinko, Tomislav i Vladimir; polusestre: Jozefina, Angela, Radmila s obiteljima i Draga; obitelji: Zelenika, Lončar, Čović, Ćavar, Ćorić, Ojurović, Vučičević, Sabljić i Bogdan te ostala mnogobrojna rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/10/2022

error: