Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Jure Prskalo

kriz_osmrtnicama

1951. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

JURE (pok. Andrije) PRSKALO

u srijedu 26.07.2023. godine u 06.50 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 72. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se u četvrtak 27.07.2023. godine u 18:00 sati na Rimokatoličkom groblju „GORNJA JASENICA”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Jasenici. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici Gornja Jasenica. Kuća žalosti Gornja Jasenica.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga SPOMENKA; djeca: MARIO, ANDREJ i ZORAN; sestre: IVA s obitelji, RUŽA s obitelji i MIRA s obitelji; nevjeste: VINKA, IVANA, DAJANA; unučad: MARKO, PETAR, HELENA, KATJA i DORA; svastika DIJANA i badžo DARKO s obitelji; obitelji: PRSKALO, MARIJANOVIĆ, MAJKSNER, ANKOVIĆ, RATIĆ, SULIĆ, BEVANDA, PERIĆ, VIDOVIĆ, ZELENIKA, NIKOLIĆ, VASILJ, JELČIĆ, KORDIĆ, ĆORIĆ, VEGO, MAČEK, PUTICA, KASUMOVIĆ, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/07/2023

error: