Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Jure Vrljić

kriz_osmrtnicama

1945. - 2023.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

JURE (pok. Ante) Vrljić

u srijedu 31.05.2023. godine u 09:30 sati iznenada, u svojoj 79. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 01.06.2023. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SV.ANTE” CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MARA; sin MARIO; kćerke: BLAŽENKA i KRISTINA; nevjesta IVANA; braća: FRANJO i PERO s obiteljima; obitelj pok. brata ANĐELKA; unučad: MARKO, ELENA i FRANKO; zetovi: MIRO i ANTE; obitelj pok. strica JOZE; svastika DRAGICA s obitelji; obitelj pok. svatike MILICE; šure: MILE, JURE i IVAN s obiteljima; obitelji: VRLJIĆ, CRNJAC, KARAČIĆ, BOŠNJAK, PLANINIĆ, CVITANOVIĆ, ZELENIKA, PEHAR, ČULJAK, ZOVKO, RAIČ, ĐINKIĆ, TOMIĆ ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

31/05/2023

error: