Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Kamilo Zovko

kriz_osmrtnicama

1954.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš voljeni

KAMILO (pok. Mate) ZOVKO
u petak 28.01.2022. godine, u 10.00 sati nakon kraće bolesti u 68. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 30.01.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kapelici Crkve Sv. Petra i Pavla. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga IVANKA; kćeri: SANJA i VANJA; zet DANIJEL; unuk IVAN; stric ZDRAVKO s obitelji; obitelji pok.stričeva: DRAGE i VJEKE; tetka JANJA s obitelji; tetka LJUBICA; obitelj pok.tetke NEVENKE; obitelj pok.ujaka BRANKA; punica MARA; šura VINKO s obitelji; svastike:ANKA, VESELA, ZORICA s obitelji; obitelji: ZOVKO, ĆUBELA, ŠAKOTA, SKOKO, GRABOVAC, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo za tihu sućut!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

28/01/2022

error: