Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Karlo Ćubela

kriz_osmrtnicama

1931. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

KARLO (pok. Ilije) ĆUBELA

u četvrtak 13.07.2023. godine u 05.35 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 93. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 14.07.2023. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „GRABOVA DRAGA”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga SLAVKA; sin ZVONKO; kćerke: VESNA, MARIJANA i BERISLAVA; nevjesta GORDANA; zetovi BERISLAV i PERO; unučad: MIRJANA, MARIJA, SANJA, DRAŽANA, KATARINA, MARKO, MARIO i MARIJA s obiteljima, BRANIMIR i ANAMARIJA; praunučad; obitelj pok. brata ŠIMUNA; obitelj pok. sestre MARE – TUBE; obitelj pok. svastike MIRJANE; obitelj pok. šure KREŠE; obitelji: ĆUBELA, ZELJKO, ČULJAK, SENJAK, BOŠNJAK i ROTIM te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/07/2023

error: