Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Kata Barukčić

kriz_osmrtnicama

1932. - 2023.

U raj poveli te anđeli, na dolasku tvome primili te mučenici! I odveli te u sveti grad, nebeski Jeruzalem, Zbor andeonski te primio i ti s Lazarom, nekoć ubogim, pokoji vječni imala…

 

Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga mama, baba i prababa

 

Kata Barukčić

 

udova Ivana

u srijedu 26. srpnja 2023. u 17:30 sati, nakon kraće bolesti, u 92. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u petak 28. srpnja 2023. u 19:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 18:15 sati. Pokop će se obaviti na groblju Mekovac u Širokom Brijegu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: unuka Kata; sinovi: Ernest, Darinko i Jozo; kćeri: Jadranka, Marica, Edita, Irmgarda, Ernata i Monika; nevjeste: Branka, Ružica i Tijana; zetovi: Stanko, Mato, Zvonko, Bože i Miodrag; brat Blago s obitelji; obitelji pok. braće: Franje, Ivana i Jure; obitelj pok. sestre Matilde; unučad: Silvija, Branko, Daniel, Srećko, Ernestina, Marija, Zoran, Marko, Doris, Ivan, Stjepan, Sara, Srećko, Domagoj, Luka, Iva, Duje i Mara; praunučad; djever Stipo s obitelji; obitelji pok. djeverova: Karla, Drage i Andrije; obitelji: Barukčić, Markić, Čuljak, Mikulić, Lukić, Knežević i Ćurčić te ostala mnogobrojna rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

28/07/2023

error: