Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

kata brtan osmrtnica

Kata Brtan

kriz_osmrtnicama

1942. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Kata (udova Frane) Brtan

u utorak 23.06.2020. godine u 10.05 sati nakon kraće bolesti u 78. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 25.06.2020. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Sv. ANTE“- CIM, Mostar. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
kći MIRJANA; sin DRAGAN; zet DRAŽEN; unučad: MARKO, KRISTIJAN, DAVID i DARKO; nevjeste: NELA, KORINA i PETRA; praunučad: KLARA i RITA; braća: FRANO, BLAŽ, MATO, MIJO i MARKO s obiteljima; sestre: MARIJA, EVA i JANJA s obiteljima; djeverovi: ANDRIJA, PILE, TADIJA i ANTO s obiteljima; zaova ANA s obitelji; obitelji: BRTAN, MARKANOVIĆ, ĆAVAR, KORADE, GRBEŠIĆ, VIDAKOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/06/2020

error: