Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Kata Knezovi─ç

kriz_osmrtnicama

1940. - 2023.

Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi, ali i s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je na┼ía draga

KATA (supruga Drage) KNEZOVI─ć

u srijeda 26.04.2023. godine, nakon kra─çe bolesti u svojoj 84. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj ─çe biti u ─Źetvrtak 27.04.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit ─çe se na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×POD JELOM” Goranci. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se uz pokop. Obitelj prima su─çut od 13.15 sati u mrtva─Źnici Bijeli Brijeg.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: suprug DRAGO; sin ZORAN; bra─ça: RADE i MIRKO s obiteljima; obitelj pok. brata IVANA; sestra RU┼ŻA s obitelji; obitelji pok. sestara ANICE i SLAVKE; djever MILE s obitelji; obitelj pok. djevera ANDRIJE; zaove: MARA s obitelji i JANJA; obitelji pok. zaova DRAGICE i SLAVKE; obitelji: KNEZOVI─ć, KO┼ŻUL, DUJMOVI─ć, KRALJEVI─ć, ┼áETKA, SOLDO, MARI─ć, ZOVKO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/04/2023

error: