Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Kata Luburić

kriz_osmrtnicama

1937. - 2024.

”Sine Davidov, Isuse, smiluj mi se” (Mk 10,46-52)
Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, baka, prabaka i sestra

KATA LUBURIĆ
udova Milana

u subotu 18. svibnja 2024. u 01:30 sati, u 88. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u ponedjeljak 20. svibnja 2024. u 16:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:15 sati. Pokop će se obaviti na groblju u Čalićima. Sveta misa služit će se u 17:00 sati na groblju u Čalićima.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Vladimir i Tomislav; kćer Marica; nevjeste Ankica i Marija; unučad: Mario s obitelji, Toni s obitelji, Mile, Josip i Katarina; praunučad; braća: Ante, Ivo, Jakov, Miljenko, Marinko i Veselko s obiteljima; sestre: Mara, Ivanka i Ljubica s obiteljima; obitelji pok. braće: Mate, Mirka i Mladena; zaove Jelka i Zlata s obiteljima; obitelj pok. zaove Mare; obitelji: Luburić, Beljo, Petrina, Jarkić, Zubac, Skočibušić, Bulić, Lovrić, Vukoja i Kvesić te ostala mnogobrojna rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

18/05/2024

error: