Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Kata Marojević - Glibo

kriz_osmrtnicama

1939. - 2023.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

KATA (ud. Anđelka) MAROJEVIĆ – GLIBO

u ponedjeljak 30.01.2023. godine, u 14.30 sati nakon duže bolesti u 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 01.02.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „KOLENJE”-Vrelo Radobolje. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ZLATKO; kćerka DANIELA; nevjesta TANJA; zet JURE; unučad: IVNA, IVANA, MATEO i ANA s obiteljima, JOSIP, ANĐELO, MARIJA i TARA; praunučad; brat MIRKO s obitelji; obitelj pok. braće: IVANA i MARIJANA; sestre: ANKA i MATILDA s obitelji; obitelji pok. sestara: MILKE, JANJE i MARICE; djeverovi: BARIŠA i BLAŽ s obiteljima; zaova IVANKA s obitelji; obitelj pok. zaove LJILJANKE; obitelji: MAROJEVIĆ-GLIBO, MARINOVIĆ, KVESIĆ, TOMIĆ, LOVRIĆ, ČOVIĆ, MILIĆEVIĆ, MILJKO, MIŠIĆ, KOMADINA, ZOVKO, GLIBO, KULJIĆ, GLIBIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

31/01/2023

error: