Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

katica culjak

Katica Čuljak

kriz_osmrtnicama

1939. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Katica Čuljak

U srijedu 22.07.2020. godine u 04.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 81 . godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 23.07.2020. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Novogradačkom groblju-Polje, Gornji Gradac. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug JURE; sinovi: MARINKO i ANTE-TONI; sestra MARTA-MARINKA s obitelji;
obitelj pok. brata MIRKA; nevjeste: ŽELJKA, RUŽICA i ŽELJKA; unučad: SUZANA s obitelji, DARKO s obitelji,
DARIO, ANTONIO i ROBERT; praunučad: LUKA i MARINA; djever SLAVKO s obitelji; obitelj pok. djevera ANTE-LOLE; zaove: BLAGICA s obitelji, IVANKA s obitelji i LJUBICA s obitelji; obitelji: ČULJAK, ZELENIKA, MARIĆ, KARAČIĆ, KNEZOVIĆ-CELIĆ, ROTIM, ČUŽE, ĆAVAR, POSEDEL, RAMLJAK, MARINOVIĆ, RAJIČ, OBRADOVIĆ, MATOŠEVIĆ, GRBEŠIĆ, BOŠNJAK, EREŠ, LUBINA, KLINAC, MANDIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/07/2020

error: