Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Krešimir Bevanda - Kreša

kriz_osmrtnicama

1947. - 2023.

S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnućei život vječni javijamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Krešimir Bevanda – Kreša

u nedjelju 29.01.2023. godine u 04.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 76. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 30.01.2023. godine u 15.00 sati ispred mrtvačnice „GORNJA JASENICA”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Gornja Jasenica”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Jasenici. Obitelj prima sućut od 14.00 u mrtvačnici u G. Jasenici.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga LUCIJA; kćerke: MIHAELA, MERI i ANTONIA; zetovi: DAVOR i DANIJEL; unučad: ANDREA, MIRNA i JAKOV; praunučad: SOFIA i NIKA; obitelj pok. brata MIRKA; obitelj pok. brata BRANKA; šura MARKO s obitelji i obitelj pok. šure VLADE; svastika BRANKA s obitelji; obitelj pok. BRACE; rođak IVICE s obitelji; SALČIN ELDIN s obitelji; obitelji: BEVANDA, MILINKOVIĆ, BUHOVAC, ĆUBELA, BARTULOVIĆ, MARTINOVIĆ, ČULE, BRLJEVIĆ, ROZIĆ, MARKIĆ, BREKALO, SALČIN i MARIJANOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/01/2023

error: