Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Krešo Puljić

kriz_osmrtnicama

1954. - 2023.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

KREŠO (pok. Nikole) PULJIĆ

u srijedu 29.03.2023. godine, nakon kraće bolesti u 70. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 31.03.2023. godine u 16:00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „BUNICA” Hodbina. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ŠTEFICA; sinovi: LEON i ROBERT; sestra LJILJANKA; zet SLAVKO; sestrić DAVOR s CECILIJOM; sestrana IVANA s IGOROM i TIOM; ujak VINKO; rođaci; IVAN, DARKO, JADRANKO, DRAGAN i MARIJANA s obiteljima; punica PAULINA, šura VESELKO s obitelji; svastika VESNA s obitelji; obitelji: PULJIĆ, ZLOMISLIĆ BRLJEVIĆ, KARAČIĆ, LOVRIĆ, BREZOVIĆ, ŠILJEG, SOLDO, BLICKLE, RAIČ, KOZARIĆ, PREVIŠIĆ, KRTALIĆ, ŠUNJIĆ, GLAVINA te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/03/2023

error: