Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Leo Galić

kriz_osmrtnicama

1949.-2021.

S ogromnom tugom i neizmjernom boli u duši, ali s vjerom u Gospodina i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini, prijateljima i poznanicima da je naš dragi otac, djed, punac, brat, tetak i prijatelj

LEO GALIĆ
pokojnog Ante – Gale

u četvrtak 22. srpnja 2021. godine u 73. godini života, nakon kraće bolesti, primivši Sakrament umirućih, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u subotu 24. srpnja 2021. godine u 18:00 sati ispred Gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 17:00 sati. Pokop će se obaviti na mjesnom groblju Sajmište – Široki Brijeg. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kći Maja, sinovi Ante, Marko i Luka-Lukrecije, zet Ante, unuka Jelena, nevjesta Ana, sestra Maja-Jagoda, nećak Ante s obitelji, punac Vlado, svastika Snježana-Elza, šurjaci Damir i Rade, badžanak Krešo, nevjeste Anka i Ivana, nećaci i nećakinje s obiteljima: Josip, Alen, Robert, Jana, Ines, Bruno, Antonija, obitelji Galić, Smolić, Ljubić, Karačić, Pavković, Žuljević, Tudor, Šurjak, Pavičić, Mikulić te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i kumovi.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/07/2021

error: