Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Lijerka Pranjić

kriz_osmrtnicama

1941. - 2022.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

LIJERKA (udova Stjepana) PRANJIĆ
rođ. Miletić

u subotu 03.12.2022. godine u 05.00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 04.12.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“ . Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kći JADRANKA; sin TOMISLAV; nevjesta DRAGICA-CUNA; zet SLAVKO; unučad: SARA, LUKA i BRUNO; sestre: MARA i IVA s obiteljima; braća: NIKOLA i ANTE s obiteljima; obitelji pok. braće FRANJE i ILIJE; zaove: ANKICA, LJUBICA i GORDANA s obiteljima; obitelj pok. zaove MARE; obitelj pok. djevera CVJETKA; obitelji: PRANJIĆ, MILETIĆ, LASIĆ, GOLEMAC, ŠUNJIĆ, RAVLIĆ, PAROVIĆ, ČULJAK, TOPALOVIĆ, ŠIMUNIĆ, MIKULIĆ i PLANINIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/12/2022

error: