Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ljilja Pehar

kriz_osmrtnicama

1958.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

LJILJA (supruga Milenka) PEHAR
U ponedjeljak 07.11.2022. godine u 13.00 sati, nakon duže bolesti u svojoj 65. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 09.11.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ŠOINOVAC”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug MILENKO – UČO; sin MARSEL – BATO; kćerke MARSELA i MARTINA; nevjesta MAJA; unučad: PATRIK i LUKAS; brat GORAN s obitelji; djever ZORAN; djever DARKO s obitelji; ujak DRAGO s obitelji; tetka LJUBA; tetka MARA s obitelji; strina MARICA s obitelji; obitelji: PEHAR, GLAVINA, JURIĆ, DIMITRIJEVIĆ, LEKO, KREŠIĆ, DAMJANOVIĆ, ŠIMUNOVIĆ, SENKER, DŽEBA, BLAŽEVIĆ, ZUBAC, MILETIĆ ostala mnogobrojna rodbina, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

08/11/2022

error: