Objavi posljednji pozdrav, sućut ili sjećanje.

Osmrtnica

Ljubica Božić

kriz_osmrtnicama

1938.-2022.

„Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će”. S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u vječni život javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga majka, baka, sestra, punica, svekrva, tetka

LJUBICA (ud. Franje) BOŽIĆ
dana 27. siječnja 2022. godine u 4.15 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 84-oj godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrepe blago u Gospodinu preminula. Pogrebna povorka drage nam pokojnice kreće u petak 28. siječnja 2022. godine ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru u 12:00 sati. Obitelj prima sućut od 11:30 sati. Pokop će se obaviti na Rimokatoličkom groblju SAJMIŠTE-KRUŠEVO. Sveta misa zadušnica će se služiti uz pogreb.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kći: BOŽANA; sin: IVICA; sestre: ANKA i MATIJA-s. SIDONIJA; nevjesta: IVANA; zet: JOSIP; unučad: FILIP, NINO, TIN, LUCIJA, MATEJ i IVAN; posinci: BERISLAV i DAVOR s obiteljima; obitelj pok. brata MATE; obitelj pok. sestre JAGODE; te obitelji: BOŽIĆ, VUČIĆ, GRABOVAC, ROZIĆ, MARIĆ, BEBEK, SMILJANIĆ, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo za tihu sućut!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/01/2022

error: