Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ljubica Buntić

kriz_osmrtnicama

1934.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

LJUBICA (udova Drage) BUNTIĆ

u subotu 21.08.2021. godine, u 14.00 sati nakon kraće bolesti u 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 23.08.2021. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „LAKŠEVINE” – Buna. Sveta misa zadušnica služiti će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sin ŽELJKO; kćerka SONJA; nevjesta MIRA; unučad: DAVOR sa suprugom JELENOM, MARIO i KLAUDIJA; praunuka MILA; brat NIKOLA s obitelji; obitelji pok. braće: IVANA, STJEPANA, ANTE i MATE; djeverovi: IVAN i ANDRIJA s obiteljima; obitelj pok. djevera MILE; obitelji pok. zaova: MARE i JANJE; obitelji: BUNTIĆ, MANDARIĆ, JURIĆ, KLARIĆ, KREŠIĆ, KVESIĆ, ZLOMISLIĆ, BLAŽEVIĆ, PAPAC, PERUTINA, KRNDELJ, BUCONJIĆ, ĆORIĆ i SOLDO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Obitelj moli za tihu sućut u skladu s epidemiološkim mjerama.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/08/2021

error: