Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ljubica Ćorić

kriz_osmrtnicama

1955. - 2023.

Dobar sam boj bio, trku završio, a vjeru sačuvao. Stoga, pripravljen mi je vijenac pravednosti koji će mi u onaj dan uzvratiti Gospodin, pravedni sudac, ne samo meni nego i svima koji s ljubavlju čekaju njegov pojavak. (Tim.4.6-8).
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini i prijateljima da je dana 17. svibnja 2023. godine u 10,00 sati u svojoj 68-oj godini blago u Gospodinu preminula

LJUBICA ĆORIĆ ž. Andrije

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u četvrtak, 18. svibnja 2023. g. u 16,00 sati ispred kapelice u groblju Oborine u Paoči gdje će biti i pokop. Obitelj prima sućut od 15,00 sati u kapelici groblja.

OŽALOŠĆENI:
suprug ANDRIJA; sin JAKOV; kći ANDREA; nevjesta DIJANA; zet IVAN; unučad: BOJAN, ANTONIO, LUKA i KLARA; sestre: LUCA, MATIJA i ZDENKA s obiteljima; obitelji pok. braće: IVANA, BOŽE i ŽARKA; zaove: MATIJA, NEVENKA i ANKA s obiteljima; djeverovi: PERO i IVAN s obiteljima; obitelji pok. djeverova: MATE. ANTE, NIKICE i ZDRAVANA; te obitelji: ĆORIĆ, ŠETKA, BEVANDA, JURILJ, KORDIĆ, MILETIĆ, PRIMORAC, PEHAR, ČULE, MARINČIĆ, VOLARIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

17/05/2023

error: