Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ljubica Grubišić-Čabo

kriz_osmrtnicama

1954. - 2024.

Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!( IV 11,26) Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga
LJUBICA (ud.Nedjeljka) GRUBIŠIĆ-ČABO

u ponedjeljak 06.05.2024. godine, iznenada u 71. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 08.05.2024. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Gradskom groblju „SUTINA”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi sv. Tome na Bijelom Brijegu. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ROMANO; kćer ROMANA; mama MILKA; nevjesta NIKOLINA; zet JENS; unučad: ENA, NINA,TOMA, LANA i EMILY; braća: ZDRAVKO, ŽELJKO, DRAŽAN, VESELKO, VLADO i ROBERT s obiteljima; sestra JADRANKA s obitelji; djever STIPE s obitelji; zaova MARIJA s obitelji; obitelj pok.djevera MATE; obitelj pok.zaove ANE; obitelji; GRUBIŠIĆ-ČABO, ZELENIKA, PAŽIN, ČOVIĆ, MARKOVIĆ, ĆORIĆ, LEVENTIĆ, ŠUNJIĆ, GALIĆ, VUKMAN, GAVLAS te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/05/2024

error: