Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ljubica Miličević

kriz_osmrtnicama

1935. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

LJUBICA ( ud. Marka ) MILIČEVIĆ

petak 17.03.2023. godine u 06.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 88. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 20.03.2023. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ARAPI” Slipčići. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: ŽELJKO, MATO i DAVOR; nevjesta SONJA; zet ERDAL; unuk LUKA; unuke: MARINA, MATEA, JULIJA i NELE; sestre: STANA, KATA i LUCA s obiteljima; obitelj pok.brata ŠĆEPE; obitelji pok. sestara: BOŽICE, MILKE i DRINKA; obitelji: MILIČEVIĆ, ZUBAC, ARAPOVIĆ, MARTINOVIĆ, MILANOVIĆ, BLAŽEVIĆ, VLAŠIĆ, STEFANOVIĆ, SCHULZE-ZAHAU, AKKS, KRIVIĆ, KOSORČIĆ, GABRIĆ, ROZIĆ, LASIĆ, KAPULAR, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

17/03/2023

error: