Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

ljubo bebek

Ljubo Bebek

kriz_osmrtnicama

1939. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Ljubo (pok. Ilije) Bebek

u srijedu 26.08.2020. godine, u 12.30 sati, nakon kraće i teže bolesti u 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će bit u petak 28.08.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se u 15.00 sati na Rimokatoličkom groblju ŽITOMISLIĆI, Mostar. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
djeca: DRAGAN, ANKICA, GORDANA i VEDRAN; zetovi: BRANKO i ANTE; nevjeste:MARIJANA i JASNA; unučad: MILJENKO, DALIBOR, DIJANA, DORIS, VLATKA i MATIŠA; praunuk STEFAN; obitelj pok. sestre ZORE; šogor IVAN s obitelji; svastika ZDRAVKA s obitelji: obitelj pok. šogora CVITANA; obitelji: BEBEK, LOVRIĆ, KARLOVIĆ, DRLJO, POPOVIĆ, PARLOV, KLJAJO, KOŽUL, AZINOVIĆ, RAKO, ANDRIĆ, ŠIMIĆ, BOŽIĆ, JURIĆ, PETROVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/08/2020

error: