Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

ljubo bebek

Ljubo Bebek

kriz_osmrtnicama

1939. - 2020.

Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi, ali s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni, javljamo rodbini i prijateljima da je na┼í dragi

Ljubo (pok. Ilije) Bebek

u srijedu 26.08.2020. godine, u 12.30 sati, nakon kra─çe i te┼że bolesti u 82. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispra─çaj ─çe bit u petak 28.08.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×Bijeli BrijegÔÇť. Pokop dragog nam pokojnika obavit ─çe se u 15.00 sati na Rimokatoli─Źkom groblju ┼ŻITOMISLI─ćI, Mostar. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se uz pokop. Obitelj prima su─çut od 13.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:
djeca: DRAGAN, ANKICA, GORDANA i VEDRAN; zetovi: BRANKO i ANTE; nevjeste:MARIJANA i JASNA; unu─Źad: MILJENKO, DALIBOR, DIJANA, DORIS, VLATKA i MATI┼áA; praunuk STEFAN; obitelj pok. sestre ZORE; ┼íogor IVAN s obitelji; svastika ZDRAVKA s obitelji: obitelj pok. ┼íogora CVITANA; obitelji: BEBEK, LOVRI─ć, KARLOVI─ć, DRLJO, POPOVI─ć, PARLOV, KLJAJO, KO┼ŻUL, AZINOVI─ć, RAKO, ANDRI─ć, ┼áIMI─ć, BO┼ŻI─ć, JURI─ć, PETROVI─ć te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/08/2020

error: