Objavi posljednji pozdrav, sućut ili sjećanje.

Osmrtnica

Ljubo Bubalo

kriz_osmrtnicama

1949.-2022.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! ”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

LJUBO BUBALO
pok. Tadije

nakon duže bolesti preminuo u subotu, 15. 01. 2022. godine u 73-oj godini života. Sprovodni obred počinje u nedjelju, 16. 01. 2022. godine u 14.00 sati na mjesnom groblju u CERNU, gdje će biti i pokopan. Obitelj prima izraze sućuti od 13:00 sati u kapelici groblja.

OŽALOŠĆENI:
supruga BLAGICA, sin DARIO, kćeri: VALERIJA, KORNELIJA i MARIJA, zetovi: NIKOLA, JOSIP i MARKO, unučad: MARTINA, TOMISLAV, MATIJA, BRUNO i DOMINIK, braća: SKENDER i FRANJO s obitelji, sestre: RUŽA s obitelji i STOJA s obitelji, obitelj pok. sestre ANE, punica FILA, obitelj pok. šure SREĆKA, svastike: MARIJA, IVICA, VESNA i VIDA s obiteljima, te obitelji: BUBALO, KOZINA, BEZER, BANOŽIĆ, PAVLOVIĆ, PEHAR, BAMBIR, HERCEG, KUTEROVAC, BEBEK, PRIMORAC, LAUC, ČILIĆ, GAGRO, BOJČIĆ i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

15/01/2022

error: