Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ljubomir Braćić

kriz_osmrtnicama

1944.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi otac, brat, svekar, punac, djed…

LJUBOMIR BRAĆIĆLJUBAN

u ponedjeljak 31. siječnja 2022. god. u svojoj 78-oj godini života, nakon kraće bolesti, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj našeg dragog pokojnika kreće u utorak 1. veljače 2022. god. u 15 sati ispred ckrve SV. MARKO – BORAJNA, gdje će obitelj primati sućut od 14 sati. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na groblju BRAĆIĆI – MARIĆI, BORAJNA.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sin Mario, kćeri: Ljilja i Gordana, brat Jure s obitelji, sestre: Ruža, Ljubica i Zdravka s obiteljima, obitelj pok. sestre Drine, nevjesta Mirela, zetovi: Branko i Mladen, unučad: Velimir, Jure, Mile, Mario, Matea, Ivan, Marijana, Gabrijela, Iva i Karla, šure: Slavo i Branko s obiteljima, obitelji pok. šure Vinka i Ante, svastike: Binka i Nada s obiteljima, obitelj pok. svastike Matije, obitelji: Braćić, Pralas, Iličić, Zadro, Majstorović, Mikulić, Hudiluk, Barać, Ševo, Diefnbach i Knezović te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

31/01/2022

error: