Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Lovre Zeljko

kriz_osmrtnicama

1941.-2022.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, svekar, punac, brat, djed, pradjed…

LOVRE ZELJKO
u ponedjeljak 10. siječnja 2022. u 11:30 sati, nakon kraće bolesti u 81. godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u srijedu 12. siječnja 2022. u 15:00 sati ispred mrtvačnice u Donjem Crnču. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14:00 sati. Pokop će se obaviti na Vuletića groblju u Donjem Crnču. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Blagica; sinovi Ivan i Dragan; kćeri: Ljilja, Ivica i Marina; nevjeste Jasna i Željka; zetovi: Zoran, Grgur i Tomislav-Tonćo; unučad: Marko, Ana, Ivana, Ivan, Marijana, Marko, Josip, Lucija, Toni i Karlo; praunučad; braća Jure-Đuka i Blago s obiteljima; sestra Iva s obitelji; obitelj pok. sestre Rajke; obitelji pok. šura Ilije i Mile-Milote; svastika Sofija s obitelji; obitelji: Zeljko, Jelić, Rezo, Ćeškić, Soldo, Jurilj, Grgić, Brekalo i Perić te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/01/2022

error: