Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Luca Arapović

kriz_osmrtnicama

1937. - 2023.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga majka, svekrva, baka i prabaka

LUCA (ud. Mile) ARAPOVIĆ – rođ. PUCE

u nedjelju 05.11.2023. godine u 13.30 sati , nakon duže bolesti u svojoj 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 07.11.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „ARAPI” – SLIPČIĆI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi GORAN i SLAVEN; nevjesta IVANKA; unučad: DAJANA s obitelji, MARTINA i MARIO; obitelj pok. nevjeste SPOMENKE; sestra MARICA s obitelji; braća SLAVKO i JURE s obiteljima; obitelj pok. brata IVANA; obitelj pok. djevera IVANA; obitelji pok. zaova JELKE i STANKE; obitelji: ARAPOVIĆ, PUCE, RAŠIĆ, LJUBIĆ, DŽEBA, MANDRAPA, PEHAR, LUGAREC, SUŠAC, PRSKALO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/11/2023

error: