Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Luca Palac

kriz_osmrtnicama

1941.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11,26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, baka, prabaka, sestra…

LUCA PALAC ud. Marka
u nedjelju 29. svibnja 2022. god. u svojoj 81-oj godini života, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj naše drage pokojnice kreće u ponedjeljak 30. svibnja 2022. god. u 18 sati ispred mrtvačnice GRUDE, gdje će obitelj primati sućut od 17 sati. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na groblju KRSTINA – DRAGIĆINA.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: Karlo i Tonije (Toni), kći Dijana, nevjeste: Božena i Marina, zet Milan (Mića), unučad: Drago, Josip, Stipe, Ivana, Ante, Marko, Kata i Martina, praunuka Iva, brat Srećko s obitelji, sestre: Dragica i Bosiljka s obiteljima, djever Rudo s obitelji, zaove: Slava i Katica s obiteljima, obitelj pok. djevera Gojka, obitelji pok. zaova Drine, Ive, Mile, Zdravke i Vinke te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/05/2022

error: