Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Luca Sesar

kriz_osmrtnicama

1950. - 2022.

Tu┼żna srca i s bolom u du┼íi javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga: majka, sestra, svekrva, baka, nevjesta i zaova

LUCA udova Jure SESAR

u srijedu 02. studenog 2022. godine u 09:00 sati u svojoj 73. godini ┼żivota, nakon kra─çe bolesti, primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminula. Pogrebna povorka drage nam pokojnice kre─çe u petak 04. studenog 2022. godine u 15.00 sati ispred crkve bla┼żenog Alojzija Stepinca u Podvrani─çu, a pokop ─çe se obaviti na mjesnom groblju Podvrani─ç. Obitelj ─çe primati su─çut od 14:15 sati u crkvi bla┼żenog Alojzija Stepinca u Podvrani─çu. Sveta misa zadu┼ínica ─çe se slu┼żiti tijekom pokopa.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

TUGUJU─ćA RODBINA:
sinovi: Marinko i Tomislav, bra─ça: Ivan-Ikas, Stanko, Andrija, Jozo i An─Ĺelko s obiteljima, sestra Blaga s obitelji, nevjeste: Ana i Tatjana, unu─Źad: Sara, Jure, Iva, Ivan i Ivona, djeverovi: Stanko i Ante s obiteljima, obitelj pok. sestre Mare, obitelj pok. sestre Mile, obitelj pok. djevera Vinka, obitelj pok. djevera Ivana, zaove: Milica, Anica, Dragica s obiteljima, obitelj pok. zaove Ru┼że, obitelj pok. tetke Ive, obitelj pok. tetke Luce, obitelj pok. tetke Kate, obitelji: Sesar, ─ćuk, Ivankovi─ç, Vukoja, Musa, Bano┼żi─ç, Budimir, Mikuli─ç i ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/11/2022

error: