Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Manda Anić

kriz_osmrtnicama

1940.-2021.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga supruga, majka, svekrva, punica, sestra, baka, prabaka…

MANDA ANIĆ supruga BOŽE
u srijedu 11. kolovoza 2021. u 08:20 sati, nakon kraće bolesti, u 81. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u četvrtak 12. kolovoza 2021. u 17:30 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 17:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Pokrajnice u Jarama. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug Božo; sin Dražen; kćeri: Marina, Ivana i Blagica; nevjesta Mirjana; zetovi Ivan i Miro; sestra Zora s obitelji; obitelj pok. sestre Ive; obitelji pok. braće Mate i Grge; zaove Kata i Vida s obiteljima; obitelj pok. zaove Anice; unučad: Josip, Josipa, Marijo, Viktor, Antonijo, Vinka i Monika; praunučad; obitelji: Anić, Tomić, Vučić, Čuljak, Šušak, Todorović, Zovko, Komadina i Raič te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/08/2021

error: