Osmrtnica

Manda Čuljak

kriz_osmrtnicama

1938. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MANDA (ud. Grge) ČULJAK

u petak 05.02.2021. godine u 05.00 sati, iznenada u 83. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 08.02.2021. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „BOGODOL” kraj crkve sv.Ante. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin IVICA; kćerke: FRANKA, SONJA, BERNADICA, DIJANA i ANA; nevjesta LJILJANA; zetovi: ZLATKO, DAMIR, MARIO i DARKO; braća JOZO i ANTE s obitelji: obitelj pok.brata IVANA; svak JOSO; unučad: JOSIP, IVANA, MARIJANA, ANDRIJA, ANITA, KRISTINA, MARTINA, GABRIJELA, FRANO, HELENA, AMALIA, ZVONIMIR, BRUNO, FILIP, RAFAELA, NATALIA, GLORIA, MARIJA i KAJA; praunučad; djeverovi s obitelji, zaove s obitelji; obitelji: ČULJAK, VRLJIĆ, ĆORIĆ, ROZIĆ, PERIĆ, MARINOVIĆ, BUBALO, PRANJKIĆ, SKOKO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

05/02/2021

error: