Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Mara Knezovi─ç

1941. - 2020.

osmrtnica

Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi, ali s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni, javljamo rodbini i prijateljima da je na┼ía draga

MARA (udova Vladimira) KNEZOVI─ć

u subotu 14.03.2020. godine u 19.00 sati nakon kra─çe bolesti u 79.godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj ─çe biti u ponedjeljak 16.03.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×BIJELI BRIJEGÔÇť. Pokop drage nam pokojnice obavit ─çe se na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×SMR─îENJACIÔÇť. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se nakon pokopa. Obitelj prima su─çut od 13.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: sinovi: DAMIR i DAVOR; k─çeri: ZDENKA, JASNA i IVANKA; zetovi: MARINKO, DRAGAN i MARIN; nevjesta BO┼ŻANA; unu─Źad: ANA, TIHOMIR, KRISTINA, DAMIR, IVONA, JELENA, ANTONIJA, MARIJA, KARLA, AN─ÉELA, PETRA, DORIS, ANDREA i PAULA;┬ásestra DANICA i svak JURE s obitelji; obitelj pok. brata IVANA; obitelj pok. sestre MILKE; obitelji pok. djeverova: IVANA, BLA┼ŻA i NIKOLE; obitelj pok. zaove IVE;┬áobitelji: KNEZOVI─ć, STOJKI─ć, KRE┼áI─ć, MARI─ć, LON─îAR, CRNJAC, IVANKOVI─ć┬á te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

14/03/2020

error: