Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mara Marić

kriz_osmrtnicama

1949. - 2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MARA (supruga Adolfa) MARIĆ

u ponedjeljak 24.05.2021. godine u 16.00 sati, nakon duže bolesti u svojoj 73. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 25.05.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „RAŠTANI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug ADOLF; sin ROBERT; nevjesta IVANA; unučad DOMAGOJ i ROKO; braća: ANDRIJA, MLADEN i MARINKO s obiteljima; obitelj pok. brata PETRA; sestre: IVICA, RUŽA, MATIJA, JASNA i MARTA s obiteljima; obitelj pok. sestre ANICE; djever PETAR; obitelji pok. djeverova IVANA i NIKOLE; zaove DRAGICA i IVA s obiteljima; obitelj pok. zaove STOJE; obitelji: MARIĆ, ČARAPINA, GOLEMAC, KUSIK, ŠUŠAK te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/05/2021

error: