Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mara Paponja

kriz_osmrtnicama

1931.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MARA (udova Josipa) PAPONJA
U utorak 08.11.2022. godine u 13.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 92. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 10.11.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „BORAČA”- POTOCI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi: IVICA i DARKO; kćer ZDENKA; zetovi: IVAN i BORIS; nevjeste: MIRJANA, MIRELA i SNJEŽANA; unučad: KRASNODAR, DANIJELA, IVANA, MARIJA, MARKO i DARIO; praunučad: BORNA i MATEJ; brat LJUBO s obitelji; sestre: MATIJA i MIRA s obiteljima; obitelj pok. brata PERE; obitelji pok. sestara: ANĐE i DANICE; obitelj pok. zaove MARE; obitelji: PAPONJA, KOŽUL, VASIĆ, VUKŠA, OPANČAR, KOLOBARA, SUŠAC, JURIĆ, ZOVKO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

08/11/2022

error: