Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mara Pavković

1960. - 2020.

osmrtnica

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga kćerka, majka, sestra, svekrva, punica, tetka i baka

MARA PAVKOVIĆ
udova Vlade

U utorak 21. siječnja 2020. u 11 sati, iznenada u svojoj 60-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Sahrana drage nam pokojnice kreće u četvrtak 23.01. 2020. u 14 sati ispred mrtvačnice PODJELA – DUBRAVA. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 12.30 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju PODJELA – DUBRAVA. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: otac ŽARKO, sinovi FRANJO, MARKO i LUKA, kćer MARIJANA, nevjeste ANA i IVA, zet DANIJEL, unučad JURE, TOMA, MATEJ, DUJE i FRAN, braća IVAN i JOSIP s obiteljima, sestra SLAVICA s obitelji, djever MARKO s obitelji, djever BOŽE s obitelji, djever IVO s obitelji, zaova JANJA s obitelji, obitelj pok. zaove MILE JELIĆ, zaova ZDRAVKA s obitelji, obitelji PAVKOVIĆ, MUSA, ĆORIĆ, OZDANOVAC, KRALJEVIĆ, JELIĆ, GALIĆ, CRNJAC, BOŠNJAK te ostala mnogobrojna rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/01/2020

error: