Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mara Perić

kriz_osmrtnicama

1945. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: supruga, majka, sestra i baka

MARA PERIĆ Supruga PERE, Rođ. PAVLOVIĆ

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u četvrtak 04.03.2021. godine nakon duže bolesti u svojoj 76-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u subotu 06.03.2021. godine u rimokatoličkom groblju SV.ANTE TRIJEBANJ u 16.00 sati. Obitelj prima sućut pola sata prije obreda u kapelici na groblju (od 15.30 sati)Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja i cvijeća!

Ožalošćeni: suprug PERO; sinovi: IVO, ŽELJKO i TIHOMIR ; kćerka ANĐELKA; nevjeste: MARINA, BOŽANA SLAĐANA i DIJANA ; braća: don.LUKA i ANTE s obitelji; sestra RUŽA s obitelji; zaove: DRAGA i CVIJA s obiteljima; jetrva ZORA s obitelji; unučad: PETAR, BRANIMIR, IVAN, IVANA, LUKA, MARIN, MATEJ, IRENA, JOSIP, ANĐELA, ROMANO i REBEKA. Ožalošćene obitelji: Perić, Pavlović, Kralj, Arar, Jerkić, Prkačin, Puljić, Džakula, Rosandić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/03/2021

error: