Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mara Prusina

kriz_osmrtnicama

1930.-2022.

„Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11, 26) Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

MARA (ud. Sebastijana) PRUSINA
u nedjelju, 6. ožujka 2022. godine u 3 sata, nakon kraće bolesti u 92. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka kreće u ponedjeljak, 7. ožujka 2022. godine u 14 sati ispred crkve sv. Ane u Ljutom Docu, a obitelj prima izraze sućuti u mrtvačnici od 13 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Kraljevine u Ljutom Docu. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi sv. Ane u Ljutom Docu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi MATE, MILENKO i DRAŽAN, kćeri DRAGA, LJILJANKA, BRANKA i RUŽICA, nevjeste ANICA, KATICA, ZORICA i MARA, zetovi MILJENKO i MARIO, brat PERO s obitelji, sestra DANICA, obitelji pokojne braće MILE i NIKE, obitelji pokojnih zaova VIDE I KATE, te obitelji PRUSINA, GRLE, GAGRO, ŠAKIĆ, BILIĆ, MUSA, DRAGIČEVIĆ, ŠARAVANJA, ĆORIĆ, BOŽIĆ, PETRINA te ožalošćena unučad, praunučad, rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

06/03/2022

error: