Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mara Raguž

kriz_osmrtnicama

1942.-2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: supruga, majka, sestra, baka i prabaka

MARA RAGUŽ Supruga ANTE Rođ.JARAK

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u petak 05.03.2021. godine nakon duže bolesti u svojoj 80-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u nedjelju 07.03.2021. godine u rimokatoličkom groblju ĆEMALOVINA u 13.00 sati. Obitelj prima sućut pola sata prije obreda u kapelici na groblju (od 12.30 sati)Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: suprug ANTE; sin IVO; kćerke: DRAŽENKA i DANA; nevjeste: MARINKA, MARIJA, MILA i IVA ; zetovi: IVAN, TIHOMIR i DARIO ; brat MIRKO s obitelji; obitelji pok. sestara ANICE i SOFIJE; obitelj pok. djevera JAKOVA; zaova VERA s obitelji; obitelji pok. zaova ANICE, JANJE i DANE; unučad: BORIS, DALIBOR, DAMIR, DAJANA, KRISTINA, VERONIKA, DANIJEL i MARKO ; praunučad: PETAR, MARTA, LUKA i IVAN Ožalošćene obitelji: Raguž, Jarak, Paponja, Pažin, Marić, Jakirčević, Lopin, Marković, Merdžan te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/03/2021

error: