Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marica Lončar – Piković

kriz_osmrtnicama

1954.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MARICA (udova Marka) LONČAR – Piković
u nedjelju 27.11.2022. godine u 12.40 sati, nakon kraće bolesti u 68. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti utorak 29.11.2022 godine u 14.00 sati ispred mrtvačnice „KRIVODOL” Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Krivodol” – KRUŠEVO. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Krivodolu.


POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerka ANITA; sinovi: FRANJO, MARIO i DANIEL-DANKO; nevjeste: BRANKA i KRISTINA; unuci: MARKO, IVAN i PAOLO; obitelj pok. sestre DANE; sestre: IVANKA i LJILJA s obiteljima; obitelj pok. brata IVANA; djever IVAN s obitelji; obitelj pok. zaove ANĐE; zaove: LJILJA, IVICA i JANJA s obiteljima; obitelji: LONČAR, KOZINA, VIDAČAK, MUŠTERIĆ, MIRKOVIĆ, ČULE, MARIJANOVIĆ, BOŠNJAK, ŠAKOTA, VASILJ, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/11/2022

error: