Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marica-Marija Cvitanović

kriz_osmrtnicama

1955. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga
MARICA-Marija CVITANOVIĆ

u srijedu 24.05.2023. godine, u 20.40 sati u svojoj 68. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u petak 26.05.2023. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „GORNJA JASENICA”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Jasenici. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug MILJENKO; sin ALEN; kći ALENKA; nevjesta IRINA; unučad: MARO, MARTA i NIKOLA; braća: MARINKO i DRAGAN s obitelji; obitelj pok.brata IVANA; rodica SLAVICA s obitelji; zaove: VINKA i AURELIJA-Seka s obiteljima; obitelj pok.zaove MARICE; obitelji pok.djeverova ANTE, RUDANA, GOJKA, DRAGE i VLADE; obitelji: CVITANOVIĆ, MARIJANOVIĆ, MANDIĆ, ZOVKO, KORDIĆ, RADIŠIĆ, PRUSINA, LJUBIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/05/2023

error: