Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marica Milićević

kriz_osmrtnicama

1938.-2022.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MARICA (žena Pere) MILIĆEVIĆ
u petak 28.01.2022. godine u 13.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 30.01.2022. godine u 12.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen u 13.00 sati na Rimokatoličkom groblju „HRVATSKIH VITEZOVA” Donji Veliki Ograđenik. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa. Obitelj prima sućut od 11.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug PERO; kći GORDANA; sinovi: DRAŽEN i IVAN; zet GORAN; nevjesta MONIA; unučad: NINO, DINO, LUKA i HANNA; praunučad: IVAN, INO i NIKA; sestra STANA s obitelji; obitelj pok. sestre BOJKE; obitelji pok. braće: VALENTINA, DRAGE i JURE; obitelj pok. djevera IVANA; obitelji pok. zaova: ZORE i JOKE; obitelji: MILIĆEVIĆ, ŠARAC, PEHAR, ODAK, ĆORIĆ, ŠARAVANJA, SOLDO, BILIĆ, BANFI, DERONJA, BOGDANOVIĆ, IVANKOVIĆ, CVITKOVIĆ, MILIĆ, MUSA, PRSKALO, KNEZOVIĆ i KOLOBARIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

28/01/2022

error: