Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marica Vidović

kriz_osmrtnicama

1936.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Marica (ud. Petra) Vidović rođ. Krešić
u četvrtak  20.10.2022. godine, nakon kraće bolesti u svojoj 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u petak 21.10.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „RODOČ”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvu u Rodoču. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin GINO; kći DIJANA; nevjeste: VIJANA i IVANA; zet MILENKO-Mićo; unučad: SRĐAN, MICHELLE, LAURA i EMA; praunučad: NOA i MIA; brat PERO s obitelji; obitelj pok.brata VLADE; sestre: NEVENKA i GORDANA s obitelji; obitelji pok.sestara: ANKE, LJUBICE i JELKE; jetrva DANICA s obitelji; zaova DRAGICA s obitelji; obitelji: VIDOVIĆ, VUIČIĆ, KREŠIĆ, TOPIĆ, ŠUŠIĆ, BREŠIĆ, ĐONLEZ, VUKOMANOVIĆ, KLJAJO, KREZO, DOKO, RISTIĆ, SCHULZE, ZOVKO, PEHAR, PANDŽA, ŠUNJIĆ, JANJIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

20/10/2022

error: