Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marijan – Maka Pandža

kriz_osmrtnicama

1957.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi suprug, otac, djed, punac i brat

MARIJAN – MAKA PANDŽA
u subotu 10.09.2022. godine u 22.00 sata, iznenada u svojoj 65. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 12.09.2022. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.


POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MARIJA; kćerke: MARIJANA i MARTINA; zet SLAVEN; unuk DAVID; sestra MARICA s obitelji; sestra VERA; tetka IVA PADOVAN s obitelji; obitelj pok. strica TADIJE; obitelji pok. tetaka: ŠIME, JANJE i MATIJE; šura MARKO s obitelji; svastike: BRANKA i MIRJANA s obiteljima; obitelji: PANDŽA, ČALE, BLAŽEVIĆ, PREM, PADOVAN, GAČE, VIDOVIĆ, BRKIĆ, KUKIĆ, MARIĆ, KELLER, NOVAK, JELIČIĆ, DUJMOVIĆ i BOŠNJAK te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/09/2022

error: