Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marinka Krešić

kriz_osmrtnicama

1947. - 2023.

„Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje ako i umre živjet će!” ( IV 11,26 )

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga
MARINKA (ud. Franje) KREŠIĆ

u srijedu 25.01.2023. godine u 12.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 76. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u petak 27.01.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „GORICA” – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Crkvi Krista Dobroga Pastira. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi MARIO i IVICA – CAR; kćerke MARIJA i IVANA; nevjeste MIRJANA i KATARINA; zet IVAN; unučad MATE i IVONA; obitelj pok. brata JURE; sestra VESNA s obitelji; obitelji pok. djeverova ILIJE, ANTE i VLATKA; obitelji pok. zaova ZORE i MARE; prijateljica ANKA KNEZOVIĆ; obitelji: KREŠIĆ, GLIBIĆ, MARINČIĆ, CRNJAC, MAROJEVIĆ, SOLDO, TOMIĆ, LANDEKA, JEZDIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/01/2023

error: