Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marinko Knezović

kriz_osmrtnicama

1954. - 2024.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi
MARINKO KNEZOVIĆ

u nedjelju 02.06.2024. godine iznenada u 71. godini života, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 04.06.2024. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „POD JELOM” Goranci. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin SAŠA; kćeri: NIKOLINA, MARIJA i MILA; nevjesta MIRJANA; zetovi: IVAN, PERO i NIKOLA; unučad: IVA, ANTE, ANA, MATKO, ILIJA, KATA, MARIJA, NIKOLA, NIKO i JAKOV; sestre: IVANKA, LENKA, ZDRAVKA i DAVORKA sa obiteljima; šure: fra. VESELKO, BRANKO te IVAN i GOJKO s obiteljima; svastike: ZDENKA, IVA i BLAGICA sa obiteljima; obitelj pok. svastike RUŽE; obitelji: KNEZOVIĆ, PULJIĆ, PULJIĆ-VLAHIĆ, VUJEVIĆ, ČIBEJ, DREŽNJAK, BOŠNJAK, KVESIĆ, SESAR, GLIBIĆ, MARIĆ, JURIĆ, KREŠIĆ, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/06/2024

error: