Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marinko Kordić

kriz_osmrtnicama

1945. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MARINKO (pok. Marka) KORDIĆ

u utorak 11.05.2021. godine, u 18.00 sati nakon kraće bolesti u 76. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 13.05.2021. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „KOLENJE” – VRELO RADOBOLJE. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ĐURĐICA; sin IGOR; nevjesta MIRJANA; unuka LEONA; obitelj pok. tetke ŠTEFICE; obitelji pok. tetaka: SOFIJE, MARE, MILE, CVITE, KATICE i ANTONIJE; obitelji pok. ujaka: MARKA i ANTE; svastika NEVENKA s obitelji; obitelj pok. BARIŠE KORDIĆA; obitelji: KORDIĆ, ĆOSIĆ, CVITKOVIĆ, BULJAN, MARINOVIĆ, BOŠNJAK, KNEŽEVIĆ, DUJMOVIĆ, TOMIĆ, MARKIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.
Zbog epidemiološke situacije molimo za tihu sućut.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/05/2021

error: