Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marinko Marić - Brada

kriz_osmrtnicama

1962. - 2023.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MARINKO (pok. Šimuna) MARIĆ-BRADA

u ponedjeljak 22.05.2023. godine u 21.30 sati, u svojoj 62. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 24.05.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SV.ANTE” CIM. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: majka MARA; supruga MILA; sin MATEO; kćer MATEA; brat TIHOMIR; sestre: IVICA, ZORANA i ZDRAVKA; zetovi: ŽELJKO, SLAVKO i RAJKO, ujaci: IVAN, i MARIJAN s obiteljima; tetke: ANKA s obitelji, ZORA i JANJA; svastika ZORA; šure: JOSIP i IVAN s obiteljima; sestrići: DRAGAN, ZLATKO, MARIO IVAN i MARIO; sestrične: RUŽICA, MARTINA, MARIJA i ANDRIJANA; obitelji: MARIĆ, KVESIĆ, ZOVKO, SUŠAC, BUBALO, LEKO, MARUŠIĆ, MIKULIĆ, VRLJIĆ, DREŽNJAK, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/05/2023

error: