Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marinko Pinjuh

kriz_osmrtnicama

1939. - 2023.

Tu┼żna srca i s bolom u du┼íi javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼í dragi suprug, otac, svekar, punac, djed, pradjed i brat
MARINKO PINJUH

u srijedu 23. kolovoza 2023. u 09:30 sati, nakon kra─çe bolesti, u 85. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kre─çe u ─Źetvrtak 24. kolovoza 2023. u 18:00 sati ispred mrtva─Źnice Podjela u ─îerigaju. Obitelj ─çe primati su─çut u mrtva─Źnici od 17:15 sati. Pokop ─çe se obaviti na groblju Podjela u ─îerigaju. Sveta misa slu┼żit ─çe se tijekom pokopa.

PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: supruga Janja; sin Robert; k─çer Vesna; nevjesta Zorica; zet Mladen; unu─Źad: Ines s obitelji, Sofija, Mateo s obitelji i Josip; praunu─Źad Antea i Ante; brat Tomica s obitelji; sestre Draga i Radica s obiteljima; obitelj pok. brata Nikole; obitelj pok. sestre Ru┼że; svastika Veronika s obitelji; ┼íura Vlatko s obitelji; obitelji pok. ┼íura: Vlade, Gojka, Kre┼íe, Branka i Krune; obitelji: Pinjuh, Maru┼íi─ç, Sopta, Lasi─ç, Mandari─ç, Prusina, Topi─ç, Hrka─ç i Mandi─ç te ostala rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/08/2023

error: