Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marinko Pinjuh

kriz_osmrtnicama

1939. - 2023.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, svekar, punac, djed, pradjed i brat
MARINKO PINJUH

u srijedu 23. kolovoza 2023. u 09:30 sati, nakon kraće bolesti, u 85. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u četvrtak 24. kolovoza 2023. u 18:00 sati ispred mrtvačnice Podjela u Čerigaju. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 17:15 sati. Pokop će se obaviti na groblju Podjela u Čerigaju. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Janja; sin Robert; kćer Vesna; nevjesta Zorica; zet Mladen; unučad: Ines s obitelji, Sofija, Mateo s obitelji i Josip; praunučad Antea i Ante; brat Tomica s obitelji; sestre Draga i Radica s obiteljima; obitelj pok. brata Nikole; obitelj pok. sestre Ruže; svastika Veronika s obitelji; šura Vlatko s obitelji; obitelji pok. šura: Vlade, Gojka, Kreše, Branka i Krune; obitelji: Pinjuh, Marušić, Sopta, Lasić, Mandarić, Prusina, Topić, Hrkać i Mandić te ostala rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/08/2023

error: