Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marinko Primorac

kriz_osmrtnicama

1943.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MARINKO (pok. Nikole) PRIMORAC
U petak 16.09.2022. godine u 14.00 sati, nakon kraće bolesti u 80. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 18.09.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DAVOR, kćerka MIRELA; nevjesta AGATA; zet ROBERT; unučad: DAMIR, ROBERTA, NIKOLA, KARLA, LANA i MARKO; braća: IVAN i JOZO s obiteljima; sestre: ZDENKA, IVA, VINKA, CMILJA, MILKA, ZORA i ANKA s obiteljima; šura BLAGO s obitelji; svastike: DANICA i TEREZA s obitelji; obitelj pok. šura: IVANA i JOZE; obitelji: PRIMORAC, PLANINIĆ, KOLOBARIĆ, DOKO, PEHAR, LEKO, TOMAS, BRADARIĆ, MILOŠEVIĆ, PERVAN, BORO, PRALAS, BURIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

16/09/2022

error: